ВАЖНО преди да започнете ...

Е-КНИГА: СТЪПКА ПО СТЪПКА

 

Здравейте Драги читатели.

Благодарим Ви, че избрахте да използвате услугите на онлайн електронен магазин www.eBook.keep2me.com.

Както вече знаете електронните книги, списания и вестници все повече навлизат в нашето пространство за свободното време на тези, които обичат да четът. Електронната книга е продължение на еволюцията на книгата от нейното каменно начало до наши дни в LCD дисплея. В никакъв случай нейната стойност не е по-ниска от тази на хартиения носител, но за удобство на читателите, авторите, анализаторите и издателите, става все по предпочитания начин за предлагане. Стъпка по стъпка сме описали пътя по който да се възпозвате от услугите на www.eBook.Keep2me.com, разбира се всичко с което останем неразбрани сме готови да Ви съдействаме за да бъде четеното на книги от нас по-приятно за Вас.

 

  1. Направите своята регистрация в сайта на Adobe през линка „Нямате Adobe идентификатор?” или „Don’t have an Adobe ID” и запазете данните за e-mail адреса и паролата с която се регистрирате там, ще са Ви необходими за втората стъпка, когато свалите програмата за четене и я инсталирате, трябва да ги въведете, ако вече сте го направили, тази точка я пропускате. Регистрацията в Adobe се прави само веднъж.
  2. Изтеглете подходящата програма за четене на Вашето устройство от тук и го инсталирайте, ако вече сте го направили, пропуснете и тази точка.
  3. Регистрирайте се в нашия сайт, ако вече сте го направили, не е необходимо отново. Влезте с потребителското си име и парола.
  4. Разгледайте добре съдържанието и изберете Вашата книга.
  5. Добавете я във Вашата библиотека, която се намира на сайта.
  6. Поръчайте книгата с бутона за сваляне и системата ще Ви води докато я изтеглите.
  7. Желаем Ви приятно четене.

 

Забавлявайте се с нашите електронни книги, вестници и списания в свободното си време, а ние ще бъдем винаги до Вас когато сте онлайн.