Програми за еКниги

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Правилният избор на програма за четене на вашето устройство Ви гарантира, без проблемното сваляне от сайта и отварянето му с нея.

Едно от най важните условия е когато изтегляте продукт от сайта онлайн е много важно да знаете, че понякога системата показва, че файла е вече изтеглен, но всъщност все още не е приключило неговото изтегляне и в този малък момент от около 1-2 сек., ако Вие, нямайки търпение, кликнете да отворите файла има вероятност той да се счупи и да Ви покаже грешка #2038. Възможните причини за тази грешка са:

1.    Не изчакването на системата да завърши изтеглянето.

2.    Директорията (папката) на Вшият компютър в която го изтегляте е написана на български език.

3.    Трябва да преинсталирате софтуера Ви за четене.

И макар, че в интернет почти няма официална информация за тази грешка, ние от екипа на интернет електронна книжарница www.eBook.Keep2me.com имаме наблюдение, че грешката се получава от не изчакване на свалянето на файла да завърши или с други думи, бройте до 10 след като свалите файла и тогава го отворете!

 

ПРОГРАМИ ЗА ЧЕТЕНЕ

Програма

Операционна система

Adobe Digital Editions

Windows

Mac OS

Linux (трябва да инсталирате най напред Wine и след това да инсталирате Adobe Digital Editions)

Mobipocket

Windows

Windows7 (таблет и телефон)

Symbian OS (телефон)

BlackBerry (телефон)

Aldiko

Android (таблет и телефон)

BlueFire

Android (таблет и телефон)

iOS (iPad, iPhone

 

Разбира се има и други програми за четене на ADE с DRM, но ние Ви препоръчваме да използвате тези. Ако имате допълнителни въпроси или нещо сме пропуснали, моля задайте ни Вашия въпрос на info@keep2me.com или ни напишете препоръка.